Google Ads Nedir?

Eski ismiyle Google Adwords olan Google Ads web sitenizi, uygulamanızı veya işletmenizi çok daha fazla kişiye ulaştırmak için tercih edilebilecek bir pazarlama aracıdır. 2000 yılında hizmete başlayan Google Ads ile web sitenizi, ürünlerinizi, hizmetlerinizi veya işletmenizi daha fazla ziyaretçinin ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.

Google Ads için kısaca rakiplerinizin arasından sıyrılıp ilk sıralarda yer almanızı sağlıyor diyebiliriz. Kullanıcılar Google arama motoru üzerinde hizmetiniz ya da ürünleriniz ile alakalı aramalar yaptığında sizin siteniz görünür ve bu sayede potansiyel müşterilerinizde artış gösterir. Ayrıca google reklamları bilgisayar, tablet veya cep telefonu ayırt etmeden her cihazdan arama yapan kullanıcıya gösterilmektedir.

Google Ads sadece arama sonuçlarında değil dilerseniz iş ortağı sitelerde veya videoların çeşitli bölümlerinde ya da haritalar kısmında da görsel veya yazılı reklamlar çıkarmanıza olanak tanımaktadır. Google arama reklamlarında telefon numarası ekleme, adres ekleme gibi müşterilerinizin çok daha hızlı bir şekilde size ulaşmasını sağlayacak çeşitli fonksiyonlarda bulunmaktadır.

Google Reklam Verme Fiyatları

Google’da reklam vermek için günlük, aylık ya da yıllık bazda sabit ücretler yoktur. Bu tamamen Google’ın özel hesap algoritması ile olmaktadır. Sektörünüz için tercih ettiğiniz anahtar kelimelerin her birinin tık yada gösterim ücreti farklı olmaktadır. Bu tamamen aranma/tıklanma/gösterim sıklığı web sitesinin kalite puanı vs. gibi durumlar göz önüne alınarak Google tarafından hesaplanmaktadır.

Google Ads reklamlarını istediğiniz saatler aralığında, istediğiniz konumda bulunan, belirlediğiniz hedef kitleye, istediğiniz bütçede çıkarabilirsiniz.

Doğru Müşterilere Ulaşmak İçin Bizimle Çalışın

Reklamlarınızı işletmenize ve verdiğiniz hizmetlere dayalı olarak kurguluyoruz. Doğru kurgu ve özelleştirmeler ile Google Ads sayesinde web sitenizin ziyaretçisi, telefon aranmaları, mevcutsa iletişim formu ve randevu talepleri artış gösterecektir.

Hemen bugün Google’a reklam vermek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Onlarca sağlık sitesinin reklamını çeşitli şehirlerde, çeşitli branşlarda ve bütçelerde yönetiyoruz. Reklam danışmanı arkadaşlarımız branş ve sektörünüze uygun şekilde reklamları kurgulayarak, optimize etmektedir. Bu doğrultuda reklamlarınız doğru kitle ile buluşturulmakta ve gerçek müşterilerin sizlere ulaşması sağlanmaktadır.

Google Reklamlarınızı Hazırlarken Önem Verdiğimiz Başlıca Konular

Alakalı Açılış Sayfaları

Reklamlarınıza tıklayan ziyaretçileriniz açılan web sayfasında aradığı anahtar kelime ile alakalı bilgi veya hizmete doğrudan ulaşmalıdır. Bu sebeple reklamlarınız hazırlanırken nihai sayfalarınızda alakalı olmalıdır. Burada önemli olan müşteriye sadece tık yaptırmak değil aynı zamanda arama yaptırmak veya form doldurtmak gibi sonuç alınmasıdır.

Negatif Anahtar Kelime Optimizasyonu

İşinizle alakalı doğru anahtar kelimeleri kullanırken aynı zamanda yanlış veya gereksiz tık alarak bütçenizin yanlış kullanılmaması için negatif anahtar kelimeler üzerine de analiz yaparak bütçenizin korunmasını sağlıyoruz. Negatif anahtar kelime optimizasyonları bütçenizde ciddi tasarrufların sağlanmasına ve bu tasarrufun doğru anahtar kelimelerde kullanılmasına olanak vermektedir.

Alakalı, Anlaşılır ve Harekete Geçiren Reklam Metinleri

Reklam metinlerini sizin alanınızda arama yapan insanların tercih ettiği anahtar kelimelere ve dikkat çekici mesajlara yoğunlaşarak hazırlıyoruz. Onlarca sonuç arasından ziyaretçinin sizin reklamınıza tıklaması için gereken harekete geçirici mesajları veriyoruz.

Coğrafi Konum Hedefi

Reklamlarınızın hizmet verdiğiniz bölge ya da bölgelere uygun coğrafi konumlarda çıkmasını sağlayarak gereksiz harcama olmasının önüne geçiyor ve size yakın olan doğru bölgeye ulaşıyoruz.